Workshops

Een workshop waarin creativiteit, ontmoeting en ontspanning samen gaan!


In de workshop neem ik je mee in de techniek die ik gebruik en zullen we dit samen toepassen. De workshop zet aan tot creativiteit, is inspirerend, bemoedigend, tegelijk ontspannend én gezellig. Aan het einde van elke workshop ontvang je een leuk aandenken en oefenmateriaal om thuis nog verder te kunnen oefenen als je dit leuk vindt.


​De workshop is voor vele gelegenheden geschikt en kan ingezet worden voor verschillende groepen mensen. Zowel particulier als zakelijk. Hierbij kun je denken aan vrienden, familie, verenigingen, bedrijven, kerken, tieners/jongeren enzovoorts.

 

Ik maak de workshops die worden aangevraagd op maat. 

Je hoeft dus geen geoefend tekenaar of beeldend kunstenaar te zijn om deel te kunnen nemen aan een workshop.

Ellen Koelewijn workshops workshop tekenen

"Door dichtbij haarzelf en haar eigen kwetsbaarheid te blijven had de workshop des te meer impact."

~ Ruchama ~

Workshops op maat

Een workshop kan je al organiseren vanaf 4 personen tot maximaal 25 personen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit te organiseren voor kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar.

 

Workshopduur

Mijn workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Hierin kan worden afgeweken op aanvraag.
Ben je op zoek naar een ochtend, middag of avondvullend programma dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op, dan kijken we samen naar jullie wensen en de mogelijkheden. 

 

Locatie

Als je een workshop aanvraagt geef ik die bij jou op locatie. Bijvoorbeeld bij jou thuis, op het werk, in een winkel, in een vergaderruimte of op een andere locatie. Het is wel noodzakelijk dat iedereen die deelneemt aan een tafel kan zitten.

Mocht je moeite hebben om een geschikte locatie te vinden dan kan ik daarin met je meedenken. De kosten voor een locatie zijn wel voor eigen rekening of kan ik bij de prijs meerekenen. Hoe werkt het aanvragen van een workshop? 

Je kunt een workshop aanvragen door het contactformulier in te vullen. Klik daarvoor op onderstaande button. Geef daarbij aan om hoeveel personen het gaat en om wat voor groep mensen het gaat (bijv. volwassenen, vereniging, collega's, kinderen, tieners etc.) en op welke locatie je de workshop wil organiseren. Wat zeggen deelnemers over mijn workshops?

'Een avond die diepe indruk op mij achterliet. Ik ging nogal nonchalant naar deze avond toe. Mijn doel was gezellig met mijn vriendin iets leuks doen.

Ik had me niet ingelezen op de site over de kunstenaar of haar werk. Eigenlijk liet ik het me overkomen. We liepen met Ellen langs haar werk. Ja…dan word je stil. De schoonheid van kunst. Onvoorbereid overweldigd met uitingen van gevoelens, techniek en schoonheid.  Ik werd diep geraakt.

Hierna gingen we zelf aan de slag met de tekentechnieken. Stap voor stap werden de kneepjes van het vak met ons doorgenomen. Ook fijn om uitgelegd te krijgen welke gereedschappen hierin onmisbaar zijn. Wat heb ik veel geleerd in 1,5 uur. En wat een prachtig resultaat!

Ik had dit niet willen missen.'

 

~ Annelies Bos ~

(Deelnemer expositie workshop)

 


'Een prachtig mens, indrukwekkend verhaal en een geweldig talent.
Dankbaar dat Ellen haar verhaal en talent wilde delen in een workshop tijdens de Hollandse Skiweken.
Door dichtbij haarzelf en haar eigen kwetsbaarheid te blijven had de workshop des te meer impact.'

 

~ Ruchama ~

workshop worskhops tekenen