Externe links

Naast dat ik graag teken en workshops geef, geef ik samen met mijn man leiding aan PPP Opleidingen. Een prachtig opleidingsinstituut voor pastoraat en hulpverlening.


PPP Opleidingen staat voor Puur, Praktisch, Persoonlijk. Dat wil zeggen: Zijn/worden wie je werkelijk bent; Uniek en waardevol.
We werken praktijk- en ervaringsgericht en geloven in het belang van persoonlijke relaties.
PPP Opleidingen verzorgd een tweejarige opleiding Psycho Pastorale Hulpverlening (PPH) die bestaat uit 20 opleidingsdagen per jaar in Ermelo.
Een intensieve praktisch en professionele opleiding voor mensenwerkers en voor iedereen die actief wil meewerken aan een gemeente en daar buiten waar eerlijkheid en zorgvuldigheid samen gaan. Daarnaast is het mogelijk om onder bepaalde condities door te stromen in het 3e jaar van het Kempler Instituut Nederland.
Speerpunten: Leren door te doen. Open eerlijk, zorgvuldig en rechtstreeks communiceren.
We werken met Life Supervisie van de opleiders. Dit onderdeel wordt zonder twijfel het meest enthousiast ontvangen en is ongekend leerzaam.

Daarnaast heeft PPP opleidingen de tweejarige cursus PPT wat staat voor Psycho Pastorale Toerusting.
Deze cursus bestaat uit 8 dagen per jaar en is minder intensief maar daarom niet minder kwaliteit. De PPT-cursus is ander van opzet en wordt in verschillende plaatsen gegeven. Te kennen; Gouda en Veenendaal.
Sinds enkele jaren zijn we gestart met een volledig vernieuwde versie PPT 2.0: aangepast aan deze tijd met oog voor de problemen van nu. In deze cursus is veel aandacht voor de praktijk. Zowel de opleiding als de cursus worden gegeven door goed geschoolde opleiders met een rijke ervaring.

Ook geven we nascholingsdagen, trainingen voor teams en nog meer.

Zie voor meer informatie: www.pppopleidingen.nl

foto Ellen Koelewijn Eltekent